Mat och vinstudio

EN HEMLIG PLATS MED TUSEN MÖJLIGHETER

En trappa upp i Saluhallen finns vår Mat-och vinstudio. Här kan du boka in aktiviteter så som aktivmatlagning, provningar, frukostmöten och föreläsningar via våra aktörer i hallen. Ta kontakt med den aktör du vill samarbeta med ex. vis Bröderna i Hallen, Zao, Fisk i Hallen.

Det är utrustat med ett komplett & exklusivt kök från våra vänner på HTH kök Örebro med plats för många mästerkockar och en sällskapsdel som väntar på dig och dina kollegor, kunder eller vänner.

AKTIV MATLAGNING MED BRÖDERNA I HALLEN

Kvällen inleds med en drink och presentation av trerättersmenyn.
Under ledning av kocken samlas ditt sällskap sedan kring grytorna för att laga middagen. Deltagarna delas in i lag som bemannar olika stationer i köket. Till ert förfogande finns tre spisar, väl tilltagna arbetsytor och plats för förberedelser.

Det här är en inspirerande och lärorik aktivitet som naturligtvis avslutas med att sällskapet avnjuter middagen. Och recepten får du naturligtvis ta med dig hem.

Teambuilding kring spisen tar cirka fyra timmar och arrangeras för sällskap om minst 6 och max 15 personer. 18 personer får plats att äta middag i studion. Är ni fler så kan vi ordna en större kurs i våra andra delar – Vid bokning och frågor kontakta Bröderna i Hallen.

brodernaihallen.se