HELA VÄRLDEN UNDER ETT TAK I ÖREBRO SALUHALL

Nyfångad lax, lyxig italiensk buffé eller asiatisk streetfood? Variationen är viktig för oss på Hallen. Vi erbjuder nya och spännande maträtter såväl som välbeprövade klassiker.

Specialkost som är speciell
Är du vegan eller allergisk mot vissa råvaror? Inga problem!
Hos oss får du den bästa veganska, laktos- och glutenfria maten, utan att tumma på smaken. Specialkost som är speciell, helt enkelt.

God lunchbuffé

Bella Italia

Maten, drycken och smakerna från landet vi alla älskar. Solfärska råvaror i italiensk restaurang med kaffebar samt delikatess i ett.

Drinkupplevelser

Chilango

Cocktailbar med en förkärlek för drinkupplevelser från Sydamerika. Här kan du självklart också få ett glas bubbel, en god öl och mycket annat.

Spanska tapas

De Nada

Vi återskapar den spanska livsstilen med en social och avslappnad atmosfär. På glas kan du prova våra handplockade viner som passar till våra pintxos.

Färsk fisk i alla former

Fisk i Hallen

Fina fisken, skaldjur och tillbehör som får det att vattnas i munnen. Läckerheter och delikatesser att äta till lunch och middag.

Käk med attityd

M8´s

Mat med nytänk och attityd som lagas från grunden på plats med noga utvalda recept och råvaror. Urban streetkänsla, enkelt och avslappnat.

Sushi i världsklass

Oishi

Upplev Örebros bästa sushi på Oishi. Varför inte pröva en omakase där våra kockar komponerar en oförglömlig avsmakningsmeny?

Allt med sallad

Sallad&

Nyttigt goda sallader, juice, smoothie och uppiggande shots. Är du ett fan av praliner? Då är finfika från vår lyxiga fikameny ett måste.

Hög mysfaktor i baren

Saluhallsbaren

Skönt aw-häng som örebroarna tagit till sina hjärtan. Här finns allt för mysigt umgänge och torra strupar. Med eller utan alkohol.

Genuin Streetfood

ZAO Street Kitchen

Genuin asitisk streetfood i hjärtat av Hallen. Det bästa från det ostasiatiska köket modernt presenterad och gatsmart serverad.