HELA VÄRLDEN UNDER ETT TAK I ÖREBRO SALUHALL

Nyfångad lax, genuint italienskt eller asiatisk streetfood? Variationen är viktig för oss på Hallen. Vi erbjuder nya och spännande maträtter såväl som välbeprövade klassiker.

Specialkost som är speciell
Är du vegan eller allergisk mot vissa råvaror? Inga problem!
Hos oss får du den bästa veganska, laktos- och glutenfria maten, utan att tumma på smaken. Specialkost som är speciell, helt enkelt.

Pizza och pasta

Bella Italia

Maten, drycken och smakerna från landet vi alla älskar. Solfärska råvaror i italiensk restaurang med kaffebar samt delikatess i ett.

Drinkupplevelser

Chilango

Cocktailbar med en förkärlek för drinkupplevelser från Sydamerika. Här kan du självklart också få ett glas bubbel, en god öl och mycket annat.

Färsk fisk i alla former

Fisk i Hallen

Fina fisken, skaldjur och tillbehör som får det att vattnas i munnen. Läckerheter och delikatesser att äta till lunch och middag.

Smått och gott

PL&

Allt från ost och oliver till kycklingspett och hamburgare. Plocka ihop dina favoriter till den måltid du är sugen på. Hel plocktallrik eller enstaka tapas? Du väljer!

Allt med sallad

Sallad&

Fräscha sallader, juice, smoothie och uppiggande shots. Bakad potatis, wraps och pannkakor om det är mer din grej.

Hög mysfaktor i baren

Saluhallsbaren

Skönt aw-häng som örebroarna tagit till sina hjärtan. Här finns allt för mysigt umgänge och torra strupar. Med eller utan alkohol.

Street art sushi

Street Sushi

Upplev stans bästa sushi med modernt tänk och härliga smaker. Känslan är rakt igenom Tokyo. Enkelt och riktigt gott! 

Genuin streetfood

ZAO Street Kitchen

Genuin asitisk streetfood i hjärtat av Hallen. Det bästa från det ostasiatiska köket modernt presenterad och gatsmart serverad.