HELA VÄRLDEN UNDER ETT TAK I ÖREBRO SALUHALL

Nyfångad lax, genuint italienskt eller asiatisk streetfood? Variationen är viktig för oss på Hallen. Vi erbjuder nya och spännande maträtter såväl som välbeprövade klassiker.

Specialkost som är speciell
Är du vegan eller allergisk mot vissa råvaror? Inga problem!
Hos oss får du den bästa veganska, laktos- och glutenfria maten, utan att tumma på smaken. Specialkost som är speciell, helt enkelt.

God lunchbuffé

Bella Italia

Maten, drycken och smakerna från landet vi alla älskar. Solfärska råvaror i italiensk restaurang med kaffebar samt delikatess i ett.

Drinkupplevelser

Chilango

Cocktailbar med en förkärlek för drinkupplevelser från Sydamerika. Här kan du självklart också få ett glas bubbel, en god öl och mycket annat.

Spanska tapas

De Nada - stängt tillsvidare

Moderna spanska smårätter, avslappnad atmosfär och gott om plats för umgänge med vänner och familj.

Färsk fisk i alla former

Fisk i Hallen

Fina fisken, skaldjur och tillbehör som får det att vattnas i munnen. Läckerheter och delikatesser att äta till lunch och middag.

Sushi i världsklass

Oishi - stängt tillsvidare

Upplev stans bästa sushi, hantverksmässigt tillagad av noggrant utvalda råvaror. Prova kockens val, moriawase eller någon av våra varmrätter.

Allt med sallad

Sallad&

Fräscha sallader, juice, smoothie och uppiggande shots. Bakad potatis, wraps och pannkakor om det är mer din grej.

Hög mysfaktor i baren

Saluhallsbaren

Skönt aw-häng som örebroarna tagit till sina hjärtan. Här finns allt för mysigt umgänge och torra strupar. Med eller utan alkohol.

Käk med attityd

Smash Burger - stängt tillsvidare

Gå all-in med våra saftiga amerikanska burgare av närproducerat kött. Eller testa våra BBQ-ribs tillagade på vårt vis med stor omsorg.

Genuin Streetfood

ZAO Street Kitchen

Genuin asitisk streetfood i hjärtat av Hallen. Det bästa från det ostasiatiska köket modernt presenterad och gatsmart serverad.