Ragnars restaurang

Telefon: 019-70 70 450

Sharing is caring

Det är ledorden för Ragnars restaurang. Det handlar om gemenskap, att umgås via maten och drycken. Att prata, smaka och diskutera med sina vänner. 

I det öppna köket i Saluhallens hjärta lagas en enkel men komplett meny inspirerad av det sydeuropeiska sättet att äta och umgås där fokus hos Ragnars ligger på köttet men där det finns någonting för alla. Fisk, kyckling och vegetariskt men där kött är den ryggrad som restaurangen vilar på. Tillbehören är alla vegetariska och kan kombineras med alla proteinrätter och du väljer som du själv vill eller tillsammans med ditt sällskap där ni delar och testar och umgås. 

Kockarna använder kravmärkta enkla svenska råvaror i tillagningen för att nå det resultat de eftersträvar. Hos Ragnars kan ni snabbt beställa in en varmrätt och sallad på väg mot något annat eller stanna lite längre genom kockens val som erbjuder en 3-rätters middag med alla smaker på menyn. 

Lunch

Under lunchen, som serveras mellan 11-14 på vardagar och 12-15 på lördagar, finns det alltid tre alternativ att välja mellan. En fiskrätt, en kötträtt och ett vegetariskt alternativ tillsammans med ett mindre salladsbord och eget bakat bröd. Till kaffet tillkommer naturligtvis en kaka som även den är bakad på plats i restaurangen. All matlagning görs från grunden i köket av kockarna vilket borgar för hög kvalitet och spännande smaker. 

www.ragnarsrestaurang.se

Öppettider:

Se våra öppettider här >

Meny:

Här hittar du hela vår meny.