PL&

Riktigt grymma hamburgare med roliga sides. Plockbrickor, tapas och en massa annat gott! Här väljer du ut dina favoriter på menyn och sätter ihop till den måltid du är sugen på just för tillfället. 

Lunch
Vällagat och noga utvalt. Här kan du välja på långkokt högrevschili, hemmagjorda köttbullar eller dubbel smashburgare. Självklart med klassiska och goda tillbehör!

Bar
En 360-gradersbar i hjärtat av Hallen. Här hittar du allt som hör en klassisk bar till, kunnig personal och dessutom lokalrostat kaffe i världsklass. Håll utkik på deras Instagram där de annonserar för provningar av olika slag. Vad sägs om ost och vin eller rom och tapas?

Temakvällar
Unna dig något extra efter en arbetsdag. PL& festar till under veckorna med härliga temakvällar. Vad sägs om Bubbelonsdag, Beer & Burger-torsdag eller Tapasfredag? Trevligt häng och bra erbjudanden! 

Månadens burgare
En ny läcker burgare gör ett tillfälligt besök på menyn varje månad. Alltid till ett bra erbjudande och med frasiga pommes. Besök PL& i Hallen eller kika in på deras Instagram och se vilken burgare som fått chansen att gästa dem denna månad.

Pl&bricka
Här får du en bricka fylld med godsaker. Allt från ost och chark till grillat och dessert. Pl&brickan passar perfekt till fredagsmyset men är också ett utmärkt alternativ till ditt företag eller privata event istället för buffé. Innehållet kan se lite olika ut från vecka till vecka men självklart går den att anpassa efter dina önskemål. Sväng förbi dem i Hallen eller besök deras hemsida för att beställa.