En oförglömlig kväll!

Kom och fira in hösten med oss! Två nya restauranger och barer öppnar, Funky Friday-gänget är tillbaka och äntligen lättade restriktioner. Ja ni hör, det kommer bli en oförglömlig kväll!

Svängigt med blås
DJ Kevin Croner och saxofonist Lovisa Parszyk får oss i stämning! De finns på plats från kl. 17.30 och bjuder på grym funk med livesax. En oslagbar kombo som måste upplevas.

Premiär för Örebros skönaste häng
Kvällen till ära är det invigning av två nya restauranger med tillhörande barer, Papa Sierra Social club och PL&. Två ställen som satsar stort på att skapa skön atmosfär och platser att hänga ofta och länge på. Självklart med spännande koncept för mat och dryck.

Amerikanskt, mixat och maxat
På Papa Sierra Social club hittar du små- och mellanstora rätter med smaker från det nord- och latinamerikanska köket. Här kommer du kunna äta completos, mac’n’cheese och grymt god fried chicken. På luncherna kommer det även finnas svenska klassiker med en twist som dagens.

I loungen och restaurangen kommer du kunna hänga, prata direkt med köket, lyssna på̊ musik, diskutera de senaste skosläppen, bästa resmålet m.m. Du kommer kunna avnjuta viner från regionen samt ölsorter som Miller, Coors Light, San Miguel, Sol och Dos Equis: Estrella. Och ja, självklart kommer det också̊ finnas läskande drinkar och bourbon, bourbon, bourbon! 

Plocka dina favoriter
På PL& blir det tapas utan gränser. Här väljer du ut dina favoriter på menyn och sätter ihop till den måltid du är sugen på just för tillfället. En hel plocktallrik eller enstaka tapas? Du väljer!

Inspirationen och smakerna kommer främst från Spanien, Frankrike och Tyskland men även svenska inslag kommer dyka upp. Glädjande nog återvänder också burgaren till Hallen med massor av goda tillbehör. En klassisk bar med brett utbud och kunnig personal står redo, dessutom lokalt rostat kaffe i världsklass. Om det finns dessertmeny? OM!

Varmt välkomna till Hallen denna historiska fredag. Och som alltid: Ät vad du vill - sitt tillsammans!