Funky Friday på Hallen - Inställt

INSTÄLLT

På grund av omständigheterna kring Covid-19 väljer vi att inte köra Latinokväll på Hallen denna månad. Men håll utkik i vårt flöde framåt för nya härliga events - så fort allt rullar på som vanligt igen. Kom gärna förbi och hämta mat hos oss, eller be om att få den utkörd. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber våra gäster att göra detsamma. Här kan du läsa mer om vårt förhållningssätt och våra åtgärder med anledning av situationen: https://orebrosaluhall.se/

Funky Friday på Hallen!

Fredagen den 27 mars ökar vi tempot inför helgen med Lovisa Parszyk som kommer köra med sin saxofon och DJ Kevin Croner som ger oss den bästa funken för att få oss i rätt stämning!

Ta med dig din vän, partner eller kollega och kom till Hallen för att kickstarta helgen med schysst musik, god mat och fantastisk stämning!

Varmt välkomna!

Brasklapp!
Eventet planeras i dagsläget att genomföras, men kan komma att behöva ställas in om läget kring coronaviruset ändras. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber våra gäster att göra detsamma. Här kan du läsa mer om vårt förhållningssätt och våra åtgärder med anledning av situationen.