Bella Italia

Telefon: 019-13 11 00

Är en liten italiensk värld i hjärtat av Örebro. Dofterna, smakerna, ljuden och känslan. Ett besök hos oss ska vara en mental resa till solen, värmen och den mat- och dryckeskultur vi alla älskar…

Bella Italia står stadigt på fyra ben:

Kaffebaren
Där du kan slinka in för en snabb espresso gjord på sicilianska bönor eller sitta ner med en caffe latte, cappucino eller varför inte en caffe shakerato.
Här kan du också njuta av gelato artigianale, handgjord glass på italiensk sätt, samt
andra italienska favoriter som cannoli, biscotti och italiensk choklad.

Vår pizzeria
Är en av de första i Sverige att servera pizza al taglio, alltså urklippta pizzabitar, som man kan spisa på plats eller ta med och äta i farten precis som romarna på väg till en fotbollsmatch. Vi serverar förstås även den klassiska napoletanska runda pizzan där vi lagt ner mycket omtanke för att få till den perfekta degen.

Delikatessen
Här finner du ostar och charkuterier i olika prisklasser men alltid av hög kvalitet. Vi importerar det mesta av våra charkuterier från en liten salumeria nära Frosinone i centrala Italien. Vi samarbetar även med de prisbelönta ostproducenterna Beppino Occelli och Casa Lawrence. Köp med hem eller stanna för en plocktallrik hos oss.

Öppettider:

Se våra öppettider här >